Misschien bezoekt u deze website omdat u eens wilt kijken of u met mooi afscheid een uitvaart wilt voorbereiden. Dan heten wij u allereerst van harte welkom!

We weten uit ervaring dat het heel waardevol is als mensen hun eigen uitvaart voorbereiden. Dat neemt immers de druk weg bij nabestaanden. Zij krijgen hierdoor in de dagen na het overlijden de tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met hun emoties en hoeven zich geen zorgen te maken over alles waar snel een beslissing over moet worden genomen. En… voorbereiden gaat verder dan alleen maar de keuze voor een crematie of begrafenis.
Daarbij is het ook goed om te weten wat zo’n mooi afscheid gaat kosten.

Als extra ondersteuning hebben wij het uitvaartwensenboekje  ‘Mijn uitvaartwensen voor (een) mooi afscheid‘ ontwikkeld en deze bieden wij u graag aan.

U kunt bij deze voorbereidingen ook kosteloos een beroep doen op ons advies. We gaan graag met u in gesprek om alle relevante zaken te bespreken en vast te leggen. Daar maken we dan ook een begroting bij, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Dus als u wilt weten wat een mooi afscheid kost, vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Uiteraard is zo’n gesprek geheel vrijblijven.

 

Voor zowel het afscheid nemen van dierbaren als het afscheid nemen door dierbaren is nooit genoeg tijd. Een goed voorbereide uitvaart helpt u en uw dierbaren omdat de zorg om praktische zaken wegvalt.

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend uitvaartwensengesprek

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]