Misschien bezoekt u deze website omdat u eens wilt kijken of u met mooi afscheid een uitvaart wilt voorbereiden. Dan heten wij u allereerst van harte welkom!

Vanuit onze visie achten wij het heel wenselijk dat mensen hun eigen uitvaart voorbereiden. Dat neemt immers de druk weg bij nabestaanden. Zij krijgen hierdoor in de dagen na het overlijden de tijd en gelegenheid om zich bezig te houden met hun emoties en hoeven zich geen zorgen te maken over alles waar snel een beslissing over moet worden genomen. En voorbereiden gaat verder dan alleen maar de keuze voor een crematie of begrafenis.

U kunt bij deze voorbereidingen kosteloos een beroep doen op ons advies. We gaan graag met u in gesprek om alle relevante zaken te bespreken en vast te leggen. Als extra ondersteuning hebben wij het uitvaartwensenboekje  ‘Mijn uitvaartwensen voor (een) mooi afscheid‘ ontwikkeld en deze bieden wij u graag aan.

Voor zowel het afscheid nemen van dierbaren als het afscheid nemen door dierbaren is nooit genoeg tijd. Een goed voorbereide uitvaart helpt u en uw dierbaren omdat de zorg om praktische zaken wegvalt.

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend uitvaartwensengesprek

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]